Hvad sker der?

Herunder ses de kommende arrangementer i Bycentrum Vordingborg

3 Jun

-

Kulturnat

I år er det 21. gang du kan opleve Kulturnatten i Vordingborg. Oprindeligt har kulturnatten altid ligget før sommerferien, men grundet corona, blev vi i 2021 nødt til at holde den i efteråret. Ikke i 2022 – nu er vi tilbage ved det gode gamle. Ved Kulturnatten kan du møde lokale foreninger, klubber, kunstnere, butikker og mange flere. Butikkerne holder åbent helt til kl. 21.

4 Jun

-

Klovneløb

Klovneløb er hyggelige og sociale familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Til alle Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km, som er tilgængelig for alle. Derudover vil der til nogle løb være yderligere ruter med lidt længere distancer.

Det er nu 11! år i træk, der bliver holdt Klovneløb. Løbet har år for år udviklet sig, og hvert år har der kun været flere tilmeldte. Det har været muligt, fordi så mange frivillige og lokale har været med til at få løbet stablet på benene hvert år. Vi kunne ikke gøre det uden dem!

Det koster 70 kr. pr. deltager at være med i et Klovneløb. Af disse går mindst 63 kr. direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. 7 kr. går til den lokale arrangør, hvis arrangøren ønsker dette.

Senest 1. marts kan du begynde at melde dig til det eller de Klovneløb, som du har lyst til at deltage i. Tilmeld dig Danske Hospitalsklovnes nyhedsbrev og få besked, når Klovneløb tilmeldingen åbner.

25 Jun

-

Store Legedag

Til alle børn og barnlige sjæle i Vordingborg.

Til Store Legedag vælter vi slotstorvet med alle mulige slags lege: Sjippetov, både korte og lange, hinkeruder, elastikker, sækkeløb, tovtrækning, snoreleg, masser af gamle og nye lege. Måske kan vi få nogle voksne med til at vise børnene hvordan man leger de gamle lege. Kom og få røde kinder og strithår, vi skal have det rigtig sjovt.

9 Jul

-

Morgenbord

Morgenbord

11 Jul

-

16 Jul

Festuge

Uge 28 er ugen, hvor Vordingborg samles hvert år og fraflyttere vender tilbage til hjemstavnen for at genoplive gamle bekendtskaber. Efter 2 års fravær grundet pandemien, kan Bycentrum Vordingborg og Foreningen Vordingborg Festuge, glæder sig til at kunne byde på en altid dejlig uge. Der vil være aktiviteter det meste af dagen fra mandag til lørdag, og om aftenen vil Slotstorvet og ruinterrænet fyldes med mennesker til de gratis koncerter.

2 Sep

-

Late Night Høst

Butikkerne i Algade inviterer endnu en gang til Late Night shopping i Bycentrum. Tag familien eller vennerne under armen og mød os, når vi har åbent helt til kl. 21. Bilforhandlerne viser deres nyheder frem og der vil være andre aktiviteter i gaden i løbet af aftenen.

3 Sep

-

Høstmarked

Vi håber landmændene har fået høsten i hus! Det er nemlig tid til høstmarked. Vi inviterer lokale frem med deres råvare, kunst, planter, blomster, dyr, fylder Slotstorvet med halmballer og folkedansere, og håber at se så mange i byen som muligt når vi fejrer årets høst.

8 Oct

-

Lyserød Lørdag

Du får gode tilbud og støtter samtidig op om et godt formål.

Siden 2008 - har Støt Brysternes kampagne (Kræftens Bekæmpelse) sat dagsordnen for uge 40/lyserød lørdag. Vordingborg har været med flere år og i 2022 gør vi det igen. Lad os sammen få Vordingborg på det lyserøde Danmarkskort. Det bliver farverigt, festligt og fornøjeligt - når vi igen støtter brysterne.

17 Oct

-

22 Oct

Halloween - Uge 42

Efterårsferen kalder og det samme gør bycentrum. Vi er tilbage på sporet og sørger for gak og løjer til alle børn. Det bliver en efterårsferie med fart over gaden.

Butikkerne er klar til at byde børn, forældre og bedsteforældre velkommen til en uge i børnehøjde og med masser af efterårs inspiration i voksenhøjde.

Kom glad og vær` med - det bliver sjovt…

25 Nov

-

Black Friday

To store begivenheder i byen! Julemanden kommer til byen! Han kører igennem Algade fra Vordingborg Hallen kl. 18 og helt op til Slotstorvet med Blå Blink fra brandvæsenet. På Slotstorvet tændes juletræet kl. 19 med musik fra Prins Jørgens Garde. Butikkerne holder Black Friday med gode tilbud. Spring webshoppen over og nyd late night shopping og støt samtidig lokalt, når butikkerne holder åbent helt til kl. 21.

1 Dec

-

24 Dec

Jul på slotstorvet

Slotstorvet fyldes med en masse hyggelige boder i weekenderne op til jul, når vi holder julemarked på Slotstorvet. Hvis du ikke selv gider lave dine juledekorationer eller strikke julestrømper, så er jeg sikker på du kan finde nogle hjemmelavede i en af de mange boder. Ellers kan du måske finde inspiration eller udstyr til at lave selv! Uanset hvad, hvis du er til jul og hygge, så kig forbi Slotstorvet – og tag gerne dine børn med.

Vi opdaterer løbende vores kalender med nye og spændende events
Se flere events