Om os

Bycentrum Vordingborg blev stiftet d. 19. september 2017. Samme dag blev Vordingborg Handelsforening, som blev stiftet i 1856, nedlagt. I stedet blev der dannet en ny og slagkraftig forening, som skal sikre en positiv udvikling af bymidten.

I Bycentrum Vordingborg arbejder vi for at skabe liv og vækst, samt kulturelle og sprudlende oplevelser. Det gør vi gennem et samarbejde med de fleste af byens forretninger, som er medlemmer af foreningen. Vi står bag mange af de aktiviteter og events der er i byen, og vi arbejder kontinuerligt for at lave events, som vil tiltrække besøgende til vores by. Når Prins Jørgens Garde går gennem byen, og når der er markedsdage med Late Night, Kulturnat, gratis morgenbord, sommermusik i Algade, eller når den smukke julebelysning tændes i Algade, så er det Bycentrum Vordingborg der står bag. Det er den store støtte og opbakning fra vores medlemmer, som gør det muligt at opretholde det store aktivitetsniveau som Vordingborg er kendt for. Når der er Festuge i Vordingborg, er Bycentrum Vordingborg arrangør af det store eftermiddagsprogram i Algade. Det er vores vision, at Vordingborg bliver et naturligt samlingspunkt for byens borgere og turister, samt et indbydende og nationalt handelsmekka, med sprudlende kulturelle oplevelser.

Det kan vi gøre gennem et stærkt samarbejde med vores medlemmer, hvor vi i fællesskab løfter aktiviteterne i byen.
Vedtægter

Vision

”Bycentrum Vordingborg bliver et naturligt samlingspunkt for byens borgere og turister, samt et indbydende og nationalt handelsmekka, med sprudlende kulturelle oplevelser.”

Mission

”Gennem innovative tiltag, markedsføring samt repræsentation af og samarbejde med Bycentrum Vordingborgs medlemmer, vil vi sikre en kulturel og unik handelsmæssig oplevelse for byens borgere og turister.”

Bestyrelsen

Herunder kan du se vores bestyrelse
Formand
Lasse Olsen
GT Motors A/S
Næstformand
Nickolai Kenneth Jørgensen
Nicko-Leg
Kasserer
Claus Sommerlund
Lollands Bank
Bestyrelsesmedlem
Ann Busch
Kafé Ann'en
Bestyrelsesmedlem
Michael Seiding Larsen
DGI Huset & Kommunen
Bestyrelsesmedlem
Leif Elkjær Helligsø
Rema1000
Bestyrelsesmedlem
Jan Thomsen
Othello Konditoriet
Bestyrelsesmedlem
Kenneth Nielsen
CJ Biler
Bestyrelsesmedlem
Mette Larsen
Museum Sydøstdanmark
Suppleant
Søren Rasmussen
VVSøren