Vi har lyttet til jeres feedback! Derfor bliver Spiritusfestivallen 2023 blandt andet med ølbar, champagnebar, vinbar, flere drinks og cocktails, mere street food, telte i tilfælde af regn og så lægger vi en time mere på - så der er længere tid at smage i.

Bycentrum Vordingborg inviterer for anden gang til Vordingborg Spiritusfestival!

Køb din billet på https://stars.dk/event/110737

Forsalg: 185 kr.
Dørsalg: 235 kr.

Med i prisen får du 5 poletter, du kan veksle til smagsprøver i baren. Løber du tør for poletter, kan du i indgangen købe 10 nye for kun 150 kr. Drinks og dyrere varianter af spiritus kan koste mere end én polet. Du vil kunne smage mere end 50 forskellige slags spiritus og drinks fra både lokale og internationale producenter, samt vine, champagne og øl. Har du brug for en pause er det også muligt at bestille en kold sodavand eller vand, eller nyde mad fra en af vores streetfoodboder, mens vi sørger for god stemning og musik. I 2022 mødte 500 mennesker op på Slotstorvet til den første Spiritusfestival. I år skal vi være endnu flere!

OBS. Kun for personer over 18. ID vil blive kontrolleret både ved køb af billet samt ved indgang på dagen. Lad bilen stå og indtag ikke mere alkohol end du kan tåle. Vi erstatter ikke mistede billetter.


Tilmeld dig her
Bliv medlemBliv frivllig